IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

UMI PerformanceBlaine Fabrication.comHotpart.comSolo PerformanceUnbalanced Engineering
 
Reply to this topicStart new topic
> Firefox and remembering me...
marka
post Nov 10 2005, 04:30 PM
Post #1


Experienced Member
***

Group: Advanced Members
Posts: 1,936
Joined: 26-September 05
From: Youngstown, OH
Member No.: 896



Howdy,

Just started using Firefox and this site seems to forget who I am... Everytime I visit, I need to re-log in, despite checking the "remember me" option on the log in page.

This isn't happening with other forum sites.

Any advice? Again, I suspect I need to tell Firefox to do something, but I dunno what the heck it'd be... :-)

Mark
Go to the top of the page
 
+Quote Post
trackbird
post Nov 10 2005, 04:34 PM
Post #2


FRRAX Owner/Admin
********

Group: Admin
Posts: 15,404
Joined: 13-February 04
From: Ohio
Member No.: 196



It sounds like it's rejecting cookies from this site, but I can't tell you why. Try reducing your security settings and see if it fixes it (then there is a direction), or maybe you can approve cookies from this site. I'm not real familiar with firefox, so I'm just thinking out loud.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SS2win
post Nov 10 2005, 05:30 PM
Post #3


Member
*

Group: Advanced Members
Posts: 247
Joined: 17-January 05
From: Tallahassee, FL
Member No.: 611



I use linux / firefox and have this problem too.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SS2win
post Nov 10 2005, 05:34 PM
Post #4


Member
*

Group: Advanced Members
Posts: 247
Joined: 17-January 05
From: Tallahassee, FL
Member No.: 611



I should add that I don't block cookies at all and if I click a PM notification link in my email, authentication works fine. weird. think it's firefox.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
marka
post Nov 10 2005, 05:39 PM
Post #5


Experienced Member
***

Group: Advanced Members
Posts: 1,936
Joined: 26-September 05
From: Youngstown, OH
Member No.: 896



Howdy,

Yeah, I'm not blocking any cookies or anything like that. I've got the following cookies set according to Firefox:

for site frrax.com
topicsread (end of session)
pass_hash (Friday, Nov. 10)
session_id (end of session)
member_id (Friday, Nov. 10)

for site www.frrax.com
session_id (end of session)

Is there a chance that the forum is using www.frrax.com interchangeably with frrax.com and that it works under ie but not under firefox?

Like I mentioned, other forums/cookies seem to be working fine, so I think there's something special about frrax.com here... Probably some interaction with something weird in firefox, but it'd be cool to figure out how to make it work...

Thanks!

Mark
Go to the top of the page
 
+Quote Post
trackbird
post Nov 10 2005, 06:12 PM
Post #6


FRRAX Owner/Admin
********

Group: Admin
Posts: 15,404
Joined: 13-February 04
From: Ohio
Member No.: 196



I know it works on Mozilla, IE, and a few others (I have a Linux computer at home and have 4 browsers on it and they all work). It seems to be a firefox thing, but I don't know why.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
derf'96SS
post Nov 10 2005, 07:19 PM
Post #7


Member
*

Group: Advanced Members
Posts: 66
Joined: 24-December 03
From: South Florida
Member No.: 37



I use Firefox, same problem.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
robz71lm7
post Nov 10 2005, 08:40 PM
Post #8


Veteran Member
*****

Group: Advanced Members
Posts: 2,640
Joined: 25-December 03
From: Louisville, KY
Member No.: 40



I use FireFox at home, but I prefer to be logged out anyways.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
slowTA
post Nov 11 2005, 12:51 AM
Post #9


Experienced Member
***

Group: Advanced Members
Posts: 2,277
Joined: 4-May 04
From: Kenvil, NJ
Member No.: 331



I use firefox too, sometimes it works and sometimes it doesn't. When I get an e-mail notice about a topic reply the link keeps me logged in. If I surf over here on my own I have to log in, but it remembers my password so I just have a few extra clicks.

On top of that Firefox also throws a few errors now and then and shuts itself off. Reinstalled it a few times, any suggestions?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mericet
post Nov 11 2005, 02:53 AM
Post #10


Scaring slow F body drivers with a VW diesel
**

Group: Member
Posts: 449
Joined: 23-June 04
From: Mt Gilead, Ohio
Member No.: 376



I use Firefox at home and work and have not had this problem. One of the Alfa sites I visit does that from home though.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bruecksteve
post Nov 11 2005, 12:13 PM
Post #11


Really Old Corner Carver
***

Group: Advanced Member
Posts: 1,209
Joined: 24-December 03
From: Atlanta Ga
Member No.: 21



I use a browser called Maxthon and like it more than Firefox (which I've used alot). I have no problems with sites remembering.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
marka
post Nov 11 2005, 03:21 PM
Post #12


Experienced Member
***

Group: Advanced Members
Posts: 1,936
Joined: 26-September 05
From: Youngstown, OH
Member No.: 896



Howdy,

I think there might be something related to the bookmark I was using for the site and IE & Firefox handling cookies a bit differently?

My old bookmark was:
http://www.frrax.com/rrforum/

Which didn't work.

My new one is:
http://frrax.com/rrforum/

Which does.

The "member_id" cookie that the forum sets is under site frrax.com (not www.frrax.com), so perhaps FireFox was assuming that it was a different site and not giving it up?

Not sure. But changing my bookmark seems to be working for me, the site remembers who I was between sessions, etc.

Mark
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SS2win
post Nov 11 2005, 05:03 PM
Post #13


Member
*

Group: Advanced Members
Posts: 247
Joined: 17-January 05
From: Tallahassee, FL
Member No.: 611



I never cared before now but I fixed mine by bookmarking the front page with the session id number as part of the link. ie:

h t t p : / / f r r a x . c o m / r r f o r u m / i n d e x . p h p ? s = 9 5 2 7 4 e e 0 f 4 5 6 3 2 5 0 3 d d b 9 f 0 3 a 1 b 3 1 7 1 f
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Chris 96 WS6
post Nov 11 2005, 07:10 PM
Post #14


Advanced Member
**

Group: Member
Posts: 440
Joined: 23-December 03
From: Nashville, TN
Member No.: 1



I personally think its how Firefox caches pages...because on the forum home it will show me as a guest, but as soon as I enter any of the forums, I'm logged in. Its not applying cookie to the main index for some reason.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 15th July 2024 - 06:25 AM